dinsdag 26 juni 2012

Porseleinen bruiloft....

27 juni 1997-27 juni 2012....
Morgen 15 jaar getrouwd!!...WÀT?...Mijn hemel is het écht serieus al zo lang geleden?...ONMOGELIJK!! Alhoewel...als ik op de fotootjes kijk zie ik wel heeeuuule jonge koppies...;-S

Trouwjurk uitgezocht samen met mijn oudste zus....geweldig was dat! Een aantal gepast....hmmmmm....lastig hoor....tot ik uit de paskamer kwam in deze jurk....YEP....dit was m......helemaal!! Beetje push-up in mijn "heus" Korset en voilà...plaatje!!...boehoehoe (lees emotioneel traantje wegpinken)
Vervolgens moest er, volgens de verkoopsters, toch ook écht iets op mijn hoofd....ja hèhè....extra omzet...;-) dat snap ik ook wel. Eigenlijk wilde ik helemaal niks op mijn hoofd, vond dit al prachtig genoeg....een paar mooie oorbellen en klaar is Keesje...of, oké...Kaatje, in dit geval...;-)
Maar de dames waren niet te vermurwen en bleven eindeloos aankomen met de meest uiteenlopende accessoires: Parel-diademen....wanstaltige haarklemmen met bloemencreaties (sorry voor de dames die wel zoiets hadden)....sluiers....hoeden....maar nee!!...please!!...stop!! Ze gaven echter nog steeds niet op en kwamen uiteindelijk, in een laatste poging mij "om te kopen" met een kroontje aanzetten. Ongeveer even duur als mijn jurk....SLIK!!...beeeetje kitsch, maar daardoor juist ook prachtig! Niet "tuh" zus???...wat vind jij??....En toen bedacht ik me opeens dat mijn oma vroeger altijd zei dat we zogenaamd "blauw bloed" in de verre familie hadden (van adel dus...uhuh,,pffffhahaha...vast wel...:p) dus ik dacht....waarom niet? laat het dan ook maar een "sprookjeshuwelijk" worden ook!! BLING BLING!!

Na een afschuwelijke nachtmerrie over mijn trouwjurk...dat ik er eentje uitgezocht had met eeeeeeeenoooorme pofmouwen....ennuh.....ff tussen ons....ik HAAT pofmouwen...(tweede maal excuus voor de vrouwen die er wel voor kozen)... stapte ik dus in het huwelijksbootje met Norman....en nee...ik viel niet tussen wal en schip....voor degenen die mij kennen en weten dat ik regelmatig struikel...haha.

Locatie Kasteel Nemelaer in Haaren
Auto: BMW 750 IL...met parkeersensor.....WOOOOW.....tegenwoordig verkrijgbaar op ..euhhh...een luxe fiets...toendertijd nog een mega-nieuwe gadget..hahahaha.
Fantastische dag!! Alles liep zoals het lopen moest, geweldig feest, veeeuuul te snel voorbij!

Ik heb het op Google opgezocht...15 jaar = porselein....hmmmmm....wat bedoelen ze daar mee?...breekbaar??
Oké...hier en daar wel wat "gelijmde scheurtjes en barstjes"....dat kan niet anders na zoveel tijd...maar nog altijd één geheel...en das tegenwoordig óók best bijzonder!!!
Kunnen we in ieder geval nog eens een potje breken....hahahahaha...;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten