zondag 9 september 2012

25 plussen....

Iedere eerste vrijdag van de maand is het "25+ stappen" in Goes. Het gezellige stadje in Zeeland waar ik vroeger een aantal jaren heb gewoond. Aan Goes heb ik altijd hele goede herinneringen omdat ik er een ontzettend leuke tijd heb gehad, Toen ik eenmaal uit Zeeland weg was ben ik er een aantal jaren niet of nauwelijks geweest maar toen mijn ouders gingen "sukkelen" en ik zo'n beetje 2x per week in mijn autootje naar Kruiningen tufte, heb ik de draad weer opgepakt....ging weer naar Goes, winkelen en stappen natuurlijk. En jawel hoor....nog steeds ontzettend leuk!!

Ik kom, met name op zo'n 25+ avond, heel veel "oude". bekenden tegen....voornamelijk 40 plussers die net als ik mentaal gewoon op de 26 zijn blijven hangen ....hahahaha....Klasgenoten, dorpsgenoten, oude kenissen...erg gezellig altijd! Waar ik me wel een beetje voor schaam is dat iedereen mij herkent...maar ikke niemand....oooohhww...errugg....altijd zwaar na moet denken....euhhhhhh....jaaaaa....ik zie iets bekends....maarruuhhhhh....help me ff?...
bij deze sorry....zal aan mijn geheugen en aan mijn -4 bijziende ogen liggen...tenminste daar houd ik het dan maar op....;-)

Maar wat ik zeker zo leuk vind is, dat ik door dit "heropgepakte stapgedrag" van mij ook heel veel nieuwe mensen heb leren kennen. Ik heb een stel heeeele lieve leuke nieuwe vriendinnen daar gekregen die ik voor geen goud meer zou willen missen!!! Ik voel me zo welkom en gewenst in dat groepje en dat voelt gewoon rete-goed!!!...dat doet echt wel iets met je ego!! Heerlijke vrouwenklets...gek doen...dansen...drinken...serieuze gesprekken...gewoon de hele riedel!!...HEERLIJK!!

Thanxxx dames daar in Goes!...ik heb het jullie ook al gezegd...maar ik doe het nog maar eens via deze blog,,,,dit is een ode aan jullie... zodat iedereen het kan lezen: Ik ben zoooooo oooooontzettend blij met jullie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten