dinsdag 16 oktober 2012

Hoofdzaken....

Ken je dat?...zo'n dag...dat je nergens naar toe moet...maar je haar dan opeens fantastisch zit?...:-/
Zo'n dag heb ik vandaag...niks te doen dan een beetje in huis te hangen....zit je haar opeens, zonder al te veel fratsen gewoon megawaanzinniggoed...?!..daar kan ik dan echt van balen...hahahaha... Terwijl als je persé wil dat het goed zit omdat je ergens naar toe moet...tja...drama!!
Tis bij mij altijd wel (en ik weet ook heel zeker dat ik niet de enige ben) een "hoofdzaak" geweest...wantuhh...hé...als je haar maar goed zit!!...Ik kan er aardig van in een mineurstemming raken als mijn haar niet "wil"....ondanks anderen het verschil waarschijnlijk helemaal niet zien....;-)
Je hebt soms `slapenniksmeetebeginnenhaar`...of een `droogonwilligbosjestrohaar` ...offuh...`hetkrultallemaaldeverkeerdekantophaar`..het `metnathaargaanslapenhaar` en de nieuwste term, die ik pas geleerd heb uit de roman 50 tinten grijs en eigernlijk niet kende..namelijk....`pasgeneukthaar`...pffhahahaha....owkeejjjj...

Vroeger wilde ik altijd "Penny de Jager-haar" gossie, wat wilde ik dat graag!!....grote bos lange krullen en dan ook zo kunnen dansen....toendertijd had ik ze helaas niet.... maar na de geboorte van de kinderen waren ze daar opeens.....de krullen.....Nu heb ik het "droomhaar" van mijn jonge jaren (nou jah...bijna dan, nooit helemaaaaaal goed natuurlijk)...wel heel blij mee hoor....maar ja...op deze leeftijd is een Penny de Jager carrière niet helemaal meer realiseerbaar....whahahaha.

Diverse kapsels hebben de revue gepasseerd de afgelopen jaren....beetje afhankelijk van mode én, niet te vergeten, stemming. Wie heeft er nou nooit de onbedwingbare drang gehad om opeens gewoon rigoureus iets heel anders te willen??...van lang naar kort, een heel andere kleur of extreem ander model...ikke in ieder geval wel...met regelmaat!!
Krultang, stijltang, föhn, ronde borstel, haarlak, wax, foam, gespletenpuntenserum, haarmaskertje, verf, etc...kheb het allemaal in huis...en menig keer de kapsalon gebeld met de vraag of ik meteen...maar dan ook METEEN terecht kon!!...

Inmiddels aanbeland in de fase dat je hier en daar wat natuurlijke highlights weg moet werken..en dat er steeds meer haar gaat groeien...dáár waar je het nou nét niet wilt hebben....Gelukkig is het bij ons vrouwen vaak beperkt tot lichte snor en kleine baardhaartjes...maar bij de mannen is het wat erger....het haar op hun hoofd valt met bosjes uit...maar de wenkbrauwen groeien explosief...net zoals het haar uit de neus en uit de oren...whahaha...bizar!!

Ik vraag me dan wel eens af wat voor kapsel ik straks zal hebben op mijn...euhhh...75e ofzo....zo´n zilverpaarsgrijswatergolfkapsel??????.....mwah...geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt!!!!!!!!! ik vrees alleen met heeuule grote vreze dat dat dan nog de enige optie is...want ze hebben het allemaal!!.......en daar gaat mijn haar dan weer recht van overeind staan.....WHAAAAAA!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten