woensdag 20 juni 2012

KadasterKoppijn......

Er zijn van die instanties die je koppijn bezorgen... en je tot waanzin drijven!!...voorbeeldje; het Kadaster

Inmiddels zijn we alweer pakweg 4 jaar gestopt met onze makelaardij Vrijehuizenmarkt. I.v.m. de alom bekende en nog steeds voortdurende crisis konden we het helaas financieel niet bolwerken. Erg jammer natuurlijk maar even op de tanden gebeten, vervolgens koppie opgeheven en inmiddels kunnen we ons gelukkig prijzen dat we op tijd de stekker er uit hebben getrokken.

Natuurlijk ook de stekker uit een aantal abonnementen  getrokken die betrekking hadden op het bedrijf, waaronder het Kadaster.
Dat leek allemaal in orde.... tot vorig jaar....toen we ineens "out of the blue" weer facturen toegestuurd kregen van het Kadaster. Facturen over het abonnement en de door ons zogenaamde gebruikte diensten....HUH????....al 3 jaar hebben we niet meer ingelogd op jullie site, best Kadaster!!..beetje zinloos als je bedrijf niet meer bestaat en je geen huizen meer in de portefeuille hebt..."├ęcht"... mevrouw aan de ander kant van de telefoon;..."het Kadaster is geen bar spannende site om gewoon ff voor je lol te bezoeken...geloof me!!"
Geen probleem!!....foutje van hun kant....zou allemaal opgelost worden.....hm hm (woest-nee-knikkend)....

Affijn...om een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang verhaal kort te maken.....na een jaar lang steeds weer facturen>telefoontjevanonzekant>owsorrymevrouwwordtmeteenrechtgezet>facturen>telefoontjevanonzekant>owwatvervelendmevrouwgahetnuoplossen>aangetekendebrief>telefoontjevanonzekant x 100 (!!!!!)  hebben ze het nu in hun BOTTE kop gehaald om het bij een incassobureau neer te leggen en het vervolgens naar een collega makelaar te sturen van Vrijehuizenmarkt die nog wel actief is, in Limburg...?????????....OWKEEJJJJJ.!!!!!

Ik denk dat we een factuur terug gaan sturen deze keer....voor alle gemaakte telefoonkosten...uren...ergernissen...woedeaanvallen en niet te vergeten; extra aangeschafte paracetamol
ennuh...ik denk dat ik weer ff moet bellen....
ja HA-LO!!...u spreekt met Erika...euhhh...Lief (hoog sarcastisch stemmetje) Kadaster...... wilt u zo vriendelijk zijn om G@#%#R de G@#%#R de G@#%#R...........

1 opmerking: