donderdag 21 juni 2012

Zumbazwets....

Vanavond de laatste les voor de vakantie...ZUMBA....nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden!!.

Een vriendin vroeg of ik een keer mee ging, een proeflesje doen. Ik dacht op dat moment; ooow nee hè..daar gaan we weer!!....ik ken mezelf...dan ga ik één keer mee, laat me verleiden tot een duur abonnement om vervolgens nooit meer te gaan....maar zie daar...ik hou het nog steeds vol!!

Mijn sportverleden is namelijk niet écht om over naar huis te schrijven....zeg maar gerust: niet zo'n volhouder, wat dat betrefd, . Vroeger wel geturnd en gedanst en een blauwe maandag gezwommen (brrrrrrr....belachelijk koud, dat trainen in een buitenbad 's avonds, ....ook al is het zomer....hahaha) maar vanaf mijn pubertijd compleeeeet geen interesse meer voor sport...
had heel andere zaken aan mijn hoofd.....verkering enzo...;-)

Teamsporten, ook niet echt mijn ding....met het balgevoel van een ...(euhmmmm waar zal ik het eens mee vergelijken)....AARDBEI, was ik al niet de favouriet op school....met basketbal en softbal (blèèèèèègghhhh)  werd ik niet zo snel gekozen....sterker nog....werd liever NIET gekozen, volgens mij..hihihihi....De fanatieke sporters onder jullie zullen nu meteen denken....ooooow jaaaaa....gatver....die meiden die zo stonden te lummelen achter in het veld/de zaal....bang om een bal te vangen, jah...die herinner ik me wel!!..
De minder fantiekelingen onder ons weten hoe vervelend het is om zo'n bal keihard in je buik of gezicht te krijgen, door zo'n griet die gewoon veeeuuuuuuls te hard gooit en veel te graag wil winnen!!....;-)

Ooit ook een poging gedaan om samen met Norman te gaan fitnessen....gezellig samen!...huhuh...dan kon hij niet, dan ik niet.....jij zin?...nee? ik ook niet...geen oppas die avond...etc. Wel een kei-duur fitness abonnement voor een jaar. Die 2x dat we geweest zijn hebben ons dus, omgerekend, ongeveer 120 euro per keer gekost ofzo!!..De portemonnee....jaaaa....die werd er wél dun van....wij iets minder...;-S

Maar HALLELUJA!!...nu heb ik dus een sport gevonden waar IK zelfs fanatiek in ben (en dat is redelijk tot uitermate bijzonder) Ik vind het heerlijk! en het kan me geen bal schelen dat het er misschien niet zo mooi en stoer uitziet als ik DENK dat het er uit ziet...hahahaha....(armen en benen die tegelijkertijd iets anders moeten doen:...vrijwel onmogelijk!!...toch?)
maar het voelt goed en wil hetzelfde ritme gevoel en losse zwieberheupjes kweken als Liz. de instructrice (hopeloos, dat weet ik ook wel, maar laat me ff in die waan...please?....) Haar enthousiastme werkt enorm aanstekelijk en daarbij is het een hele leuke, vrolijke, altijd geinteresseerde, mooie vrouw. Ik wordt altijd heel blij van haar en haar persoonlijkheid....en dat is zeker ook iets wat me daar houdt, dat weet ik zeker!!

Thanx Antoinette...voor het mij meesleuren naar zumba, toendertijd en Thanx Liz voor de leuke zumba-lessen!!

3 opmerkingen: