vrijdag 4 januari 2013

Adrie & Jo

.... zit je in een mooie boerderij in Hoedekenskerke, met heel de familie.....gezellig kerst te vieren....en dan komt de buurman langs gelopen......................met een schaap................................aan een riempje.....
In eerste instantie kijk je dan heel ff vluchtig naar je glaasje wijn.........euhhh..........heb ik er nou al te diep in gekeken???....het is nog maar 14.00 uur....:-/......maar nee...johhh........ze lopen er echt!!...

Mijn zus is naar buiten gelopen en heeft een gesprekje aangeknoopt met Adrie:...interessant verhaal;

"Dit is Jo".................vertelt Adrie..................."Jo is met de fles groot gebracht en Jo denkt dat ik (Adrie) haar moeder ben".............(.hmhm...?!)......................"Jo gelooft niet dat ze een schaap is en moet dus niks hebben van haar soortgenoten...daarom woont ze bij mij............ze is mijn huisdier.............en soms gaat Jo ook met me mee.....................in de auto"................................ (whahahahahaha)
"Ik was vroeger slager"....vertelt Adrie verder....."maar nu ik Jo heb kan ik dat eigenlijk niet meer geloven....voel me zelfs een beetje schuldig....zou het me nu echt NIET meer voor kunnen stellen...nu ik Jo heb"............................................................=))))))))))))))))))))))
"kom Jo....dan gaan we naar huis!"...................................en Jo luistert...............(hihihihihihihihihihihihihihihi.....lach ik........schaapachtig)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten