zondag 30 december 2012

Christmas in Hatschurch

Het is eigenlijk bijna een traditie geworden...een weekje in een "kersthuis" met heel de familie. Thanks too mijn zus die al pakweg 23 jaar in Amerika woont..(kus kus)..
De eerste jaren in Teuven (limburg) in een prachtige authentieke boerderij, vervolgens een jaar in Rosmalen in een mooi modern huis en nu al weer 2 jaar in een "nieuwerwetse" boerderij in Hoedekenskerke. Terug naar de Zeeuwse klei dus...mede i.v.m. de omstandigheden rondom mijn ouders. Op deze manier kunnen ze toch iedere dag een paar uurtjes genieten, van het hele gezin met aanhang....(om maar een voorbeeld te noemen: mijn vader begint hartje zomer al te zeggen, hoe hij verlangt naar Kerst)
Ieder jaar gezelligheid, humor, lekker eten, en veel....heeeeuuuul veeeuuul cadeaus....mooie cadeautjes en cadeautjes met een knipoog...
Mijn Amerikaanse zwager maakt traditiegetrouw ieder jaar een "turkeymeal" met...natuurlijk "stuffed Turkey", sweet patatoes, spruitjes, grandberrysaus, en aardappelpuree. Altijd veel lol met de kalkoenen....melige grapjes...affijn...de foto's spreken voor zich.

Het zit er al weer op voor dit jaar..."time flies when your having fun"....het was weer ontzettend leuk!! Thank you all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten