vrijdag 22 juni 2012

Jeugdsentiment..

Van de week kreeg ik de tip van een goede vriend om eens te kijken op Jeugdsentiment.net...GE-WEL-DIG LEUKE site...met veel OW JAAAHHH-momenten.
Wat dacht je bijvoorbeeld van de "waterkraanverlenger" ...hahahaha....hadden wij ook vroeger thuis...zo'n viezig rubberen slangetje.....Iets wat eigenlijk compleet uit je geheugen is, tot je het weer ziet of er over leest. 

Vervolgens stuit ik op een plaatje van "De Roots"....JAWEL!!...schoenen!...(misschien is het daar allemaal wel mee begonnen....die schoenentik van mij....hahahaha)
WAT wou ik die graag hebben...helemaal superhip!...samen met een "Ball" spijkerbroek was je dan echt helemaal de blits...hihihihi. Als ik het plaatje zie, denk ik OMG!!...dit waren de UGGS of de CROCS van de jaren 80... vond ik die echt mooi....????????????
Ik was toen een brugpieper denk ik....(alhoewel...de brugklas bestond nog helemaal niet..pffhaha) 
en kan me nog herinneren dat er één meisje in de klas zat die altijd....maar dan ook altijd...als eerste het nieuwste van het nieuwste had....dus ook die prachtige Roots én zo'n  Ball spijkerbroek...Mèn...ikkuh jaloers!!..

Maar op een dag had ik ze ook!!...YESSSS....samen met een heuse Ball jeans...nooit zó happy geweest....jemig wat was ik "groos" (zeeuws woord denk ik, maar zo zou mijn moeder het benoemen) Meteen mijn haar laten knippen à la Doris D and the Pins (met zo'n "gordijntjes pony")....COOOOL....offuh VET...zoals ze nu zeggen.

(mijn god wat waren die erg,..realiseer ik me nu....wist ik veel...in die tijd...wat een "Pin Up" was...hahaha)

Tegenwoordig is het allemaal nog een beetje erger geworden met de merkenkoorts, maar ik "merk" (haha..grappig) er bij de kinderen nog niet zo veel van....veel verder dan Puma's voor Koert gaat het nog niet (ow verhip...dat zijn ook wél schoenen !?) en Maud heeft Norman weten te verleiden tot het kopen van een  Adidas vest, voor haar, toen ik in Amerika was....(ik weet welk gezicht ze dan op zet en tja, dat is erg moeilijk te weerstaan...zeker voor papa...) Ik ben benieuwd hoe het zich ontwikkeld.

Zelf ben ik niet erg "merkvast"....als ik iets leuk of mooi vind wil ik het gewoon kopen...punt....en of het dan van één of ander merk is óf van de Wibra....dat kan me écht geen "BALL" schelen...;-)...daarbij blijf ik bij mijn zeeuwse "ROOTS"...hin cent te vee eejjjj....(uhu-uhum....dat laatste is niet helemaal waar, of beter "helemaal niet" waar... maar ik vond het wel een leuke woordspeling...gheghe)Geen opmerkingen:

Een reactie posten