dinsdag 13 november 2012

De hangjongeren van '80

I love FB!!...ik heb al zoveel mensen terug gevonden van vroeger...en dat is gewoon zooooo ontzettend leuk!! Pas weer twee vriendenverzoeken uit het vriendengroepje van vroeger, uit Kruiningen. Leuke herinneringen worden opgehaald en borrelen weer naar boven.

Wij waren in die tijd de voorloper van de `hangjongeren` denk ik...hahaha. Een hecht vriendengroepje wat alle doordeweekse dagen om 17.00 uur verzamelde bij het bushokje...steevast!!...iedere dag van 17.00 uur tot een uur of 18.00....sigaretjes roken, kletsen, brommers, voornamelijk Kreidlers en de toen pas nieuwe hippe Yamahas (zeeeer gewaagd in een dorp als Kruiningen...hahahaha)
Echt rottigheid werd er niet uitgehaald...tenminste dat kan ik me niet herinneren...er zullen heus wel mensen zijn geweest die zich behoorlijk hebben geirriteerd...maar voor ons gewoon gezellig,,,in weer en wind.... oké, we konden schuilen in het bushokje want het was een heeeuuule luxe...van steen...eigenlijk een soort klein huisje.

COOL KAPSEL...hahahaha
Puberjongens en pubermeiden van de jaren `80...stoer....heimelijke verliefdheden...daar ben ik nu heilig van overtuigd....waaronder ik zelf...meerdere malen, maar bijna allen hopeloos...hahaha..(deze magere puber met ENORM haar was niet zo heel erg in trek).....maar ook de eerste stelletjes die gevormd werden...verkering!!

Nu 30 jaar later vind je dan een aantal van deze mensen terug op FB...kan je een kijkje nemen in het leven wat ze nu leven....dat is toch GEWELDIG!!!...zonder internet zou zoiets veel moeilijker zijn...of gewoon helemaal niet gebeuren!!
Daarbij ben ik blij dat deze mensen kunnen zien dat ik toch redelijk ´normaal bijgetrokken´ ben, in de loop der jaren....waaahahahahaha

dit alles ook in nagedachtenis aan de twee jongens uit het groepje die er niet meer zijn. Beiden omgekomen door een tragisch ongeval...respect.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten